خود اشتغالی فدرال (Federal Self-Employed) روشی مختص کشاورزان، ورزشکاران (در سطح حرفه ای)، نویسندگان و هنرمندان می­باشد.

Canada Self Employed Visaمتقاضی خوداشتغالی فدرال، جهت مهاجرت به کانادا باید قصد و توانایی ایجاد یک کار برای خویش در کانادا را داشته باشد. مهاجر باید نشان دهد که شغل پیشنهادی توانایی تولید درآمد کافی جهت تأمین زندگی خود و وابستگانش را دارد. کشاورزان، ورزشکاران، هنرمندان، نویسندگان، مترجمان و … نمونه های این گونه متقاضیان می باشند.

خوداشتغال به فردی اطلاق می­شود که:

  1. تجربه کاری مرتبط در زمینه های فرهنگی، ورزشی و مزرعه داری دارد؛
  2. قصد و توانایی این را دارد که در کانادا به صورت خود اشتغال مشغول به کار شود؛ و
  3. بتواند در یکی از حوزه های مورد نیاز به اقتصاد کانادا کمک کند.
  4. تجربه کاری مرتبط به معنای کسب حداقل دو سال تجربه در دوره پنج ساله قبل از ارسال درخواست می­باشد.

شرایط احراز صلاحیت برای متقاضیان:

فعالیت های فرهنگی

  1. دو سال تجربه خوداشتغالی در فعالیت­های فرهنگی؛ یا
  2. دو سال سابقه شرکت در فعالیت های فرهنگی در سطح بین­ المللی
  3. ترکیبی از دو دوره یک ساله از فعالیتهای ذکر شده در بندهای الف و ب

ورزشکاران:

  1. دو سال سابقه خوداشتغالی در زمینه فعالیت های ورزشی
  2. دو سال سابقه شرکت در فعالیت­های ورزشی در سطح بین­ المللی
  3. ترکیبی از دو دوره یک ساله از فعالیتهای مذکور

کسانی که مایل به خرید و مدیریت مزرعه هستند:

  1. دو سال سابقه مدیریت مزرعه

جدول امتیازبندی خوداشتغالی فدرال کانادا

Canada Self Employed Points Visa